SIXTOL Designed Quality: Značka s dôrazom na reálne fotky a 360 otočky

Značka SIXTOL Designed Quality sa snaží čo najviac priblížiť svoje produkty ľuďom na internete. Svoje produkty prezentuje pomocou reálnych fotiek a 360 spinov, čo zákazníkom umožňuje prezrieť si produkt z rôznych uhlov a získať tak lepšiu predstavu o jeho vlastnostiach a vzhľade.

V súčasnosti je veľmi dôležité pre zákazníkov vidieť veci reálne. Štatistiky ukazujú, že 99 % zákazníkov preferuje reálne fotky pred umelými. SIXTOL sa snaží túto skutočnosť využiť a ponúka zákazníkom presne to, čo chcú - reálne fotky a 360 spiny produktov, ktoré plne zodpovedajú realite.

Prezentácia produktov pomocou reálnych fotiek a 360 spinov má pre zákazníkov veľké výhody. Prvou z nich je zníženie počtu vratiek. Vďaka tomu, že si zákazníci môžu produkt detailne prezrieť pred nákupom, sú menej náchylní k vráteniu tovaru. SIXTOL uvádza, že prezentácia produktov pomocou reálnych fotiek a 360 spinov znižuje vratkovosť o viac ako 70 %.

Ďalšou výhodou je to, že prvý dojem, ktorý zákazník získa pri prezeraní produktu, je veľmi dôležitý. Podľa štatistík až 98 % zákazníkov sa riadi prvým dojmom. Prezentácia produktov pomocou reálnych fotiek a 360 spinov teda môže byť kľúčovým faktorom pri rozhodovaní zákazníka, či si produkt kúpi, alebo nie.

SIXTOL Designed Quality si zakladá na kvalitnej prezentácii svojich produktov a verí, že zákazníkom poskytnutie reálnych fotiek a 360 spinov prinesie spokojnosť a zníži počet vratiek. Zákazníci tak môžu nakupovať s väčšou dôverou a môžu si byť istí, že tovar, ktorý si objednali, zodpovedá tomu, čo videli na fotke alebo v 360 spinu.

  • Viac ako 4 000 produktov skladom
  • Vysoko kvalitné produkty
  • Silná medzinárodná prítomnosť
  • Oficiálny vendor pre Amazon
  • Viac ako 80 predajných partnerov